Skip to content

Esdeveniments

Teatre

CRIT Companyia de Teatre serà l’encarrega de posar en escena la vida de Lise Meitner, és una societat cooperativa valenciana dedicada a la producció d’espectacles teatrals. Els objectius de la companyia se centren en la divulgació del patrimoni literari i cultural a través del teatre

Jornades

Jornades de Ciència i Gènere ‘Pioneres en Física Nuclear i de Partícules: Passat, Present i Futur’, que tindran lloc els dies 9 i 10 de Març de 2021 a la Sala Darwin de la Universitat de València

Concurs

Les ciències, les arts i les humanitats tenen molt més en comú del que solem pensar i per a demostrar-ho, el IFIC convoca el concurs Express-Art conCiència, en el qual podreu donar curs a la vostra imaginació.

Col·loquis

Després de cada funció realitzarem un col·loqui en el qual un equip d’expertes respondrà a les preguntes del públic.

#MagnIFICa

MagnIFICa consiste en un programa de mentorazgo en el marco de Proyecto Meitner, dirigido a mostrar a las estudiantes de grado (a partir de 2º curso) y master de la Universitat de València cómo es el trabajo de una científica de su entorno social.

#TALLERS

El presente taller está enfocado a alumnado que desean participar en el concurso Express-Arte Conciencia dentro del Proyecto Meitner (recordandoalise.es).